sâmbătă, 12 ianuarie 2008

Pe partia de la Capra avem acum si cablu!

De mai bine de o lună, la Capra există o pârtie aproape profesionistă. Bătătorită manual, adică de schiorii locali, mica pârtie este binevenită în peisaj.
Dacă nu aveţi schiuri puteţi închiria de aici, pentru voi sau pentru copiii voştri. Pentru începători se oferă şi asistenţă.

Pe lângă cele enumerate, cabana Capra este situată într-un peisaj inedit care vă aşteaptă să-l descoperiţi - pe Valea Argeşului, mult mai puţin aglomerată în comparaţie cu alte destinaţii de iarnă.

Cum ajungeţi aici? Nimic mai simplu! Urmaţi linia nordului, plecând din Bucureşti pe autostrada A1 până la Piteşti, de aici intraţi pe DN7C numit şi Transfăgărăşan şi vă opriţi la kilometrul 108. Din capitală, în total 230 km. Timpul pe care îl veţi petrece pe drum este de aproximativ 4 ore. Drumul este permanent practicabil, aşa că nimic nu poate sta în calea unui week-end aşa cum nu aţi mai avut!

Consultaţi Blogul Meu pentru a afla calendarul evenimentelor care se vor desfăşura la Cabana Capra de pe Transfăgărăşan.

Mai multe detalii despre condiţiile de cazare găsiţi la www.hotelcapra.ro

Pârtia este amenajată în colaborare cu Montan Club Delta, constructorii replicii cetăţii Poenari din zăpadă şi gheaţă "Iarna cu Vlad Ţepeş".











3 comentarii:

Anonim spunea...

Poti da mai multe detalii despre partie? Cat costa o urcare si care e orarul de functionare al teleschiului?

rocks spunea...

Da, sigur. Partia este destul de scurta, neavand fonduri pentru a realiza o partie in adevaratul sens al cuvantului noi am folosit relieful dat de la natura. Astfel, poti cobora vreo 200-250m. Ucarea se face pe teleschi, taxarea se face pe ora, si nu la urcare. O ora in care poti urca de cate ori vrei costa 10 lei. Pentru mai multe detalii ma gasesti la roxana.trandafir@yahoo.com . Salut!

Unknown spunea...

Se poate da și cu sania sau doar cu schiuri?

Trimiteți un comentariu