marți, 3 iunie 2008

Cu gândul la locuri îndepărtate





Cineva m-a admonestat că nu scriu pe blog în fiecare zi ;)) motivând că asta înseamnă un blog, un jurnal în care consemnezi cu regularitate zilnică. Dar oare dacă nu am nimic de făcut public? Cum ar fi un articol aşa:

"Astăzi am fost la facultate, am stat ore în şir dar ce s-a întâmplat nu pot spune pentru că nu vă priveşte"...?

În ultima vreme am avut numeroase ocazii de a scrie nimicuri. Jurnal clasic nu mai folosesc de multă vreme. Şi nu că nu mai vreau, ci nu mai am timp să scriu aşa cum mi-ar plăcea. Primul eveniment important despre care nu am scris a fost excursia din Egipt... apoi au urmat numeroase altele.

Nimicurile sunt interesante uneori. Se petrec lucruri importante pe care ne-ar plăcea să ni le amintim în amănunt, dar nu mai reuşim asta.

Nimicul scris acum are însă un scop: cu această ocazie am hotărât ca în viitoarea deplasare, fie că este vorba de cea din Franţa ori altă plimbare în munţi am să fac cel puţin o fotografie î!n fiecare zi şi am să scriu în jurnalul de bord fiecare localitate prin care trec.

Fotografia de mai sus este tribut către prietenii mei care au trecut prin foc şi apă pentru expediţia Euphrates 2008, parte a programului Explorator derulat de Oceanic Club

La final mărturisesc că şi acum, în prag de licenţă, am un mare dor de ducă !

1 comentarii:

Anonim spunea...

Spor la scris!

Trimiteți un comentariu