luni, 19 ianuarie 2009

Bucurestiul meu drag


Bucureştiul meu drag!

Când voi, locuitori ai săi, ori trecători, v-aţi mai gândit aşa la Bucureşti?
Andrei Bârsan ne cheamă pe toţi să aflăm şi să spunem mai departe povestea urbei în care se întâmplă, poate cele mai diverse lucruri din ţară.
Aici găsim cele mai mari târguri, dar şi cele mai aglomerate, tot aici se desfăşoară cele mai importante spectacole... şi lista continuă.
Aici trăim, spunem că ştim diferite locuri, străzi, dar nu ştim când a fost construită clădirea în care locuim, şi nici în ce împrejurare.
Luăm totul de-a gata, şi ne este bine.
Cei mai mulţi colegi ai mei de facultate spuneau că nu le place în Bucureşti, că mai frumos este oraşul lor natal. Aşa o fi, probabil. Eu cred că cei care spun asta nu s-au oprit din goana lor după studii superioare, situaţie financiară şi socială mai bună, să observe locul.
Ce s-a întâmplat, e istorie. Ce avem avem astăzi şi membrii asociaţiei ne invită să descoperim odată cu fiecare excursie tematică se numeşte prezent şi ne înconjoară. Haideţi să descoperim şi să îndrăgim Bucureştiul pentru ceea ce ne oferă acum.
Viitorul îl proiectăm chiar acum, fiecare. Şi poate fi mai bun prin noi.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Subscriu acestei idei. Felicitari si astept sa particip la acele excursii tematice fiindca pt peste 90% dintre bucuresteni orasul este necunoscut in complexitatea si profunzimea lui .

Trimiteți un comentariu