miercuri, 28 ianuarie 2009

Ne mutam

...nu pe un alt domeniu, ci in casa noua. La propriu :)
In zilele care urmeaza voi pune cateva imagini cu noul apartament, inainte si dupa curatenie.
Pentru vizitatori avem 2 scaune, 2 fotolii vechi si 2 foi de polistiren expandat. Am si planuri de viitor: curand am sa mai cumpar un scaun.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Spor la mutat!

Anonim spunea...

esti intereesata de un banner sau link exchange?

Anonim spunea...

Cu scuzele de rigoare ca te contactam asa, dar deocamdata este o modalitate buna. Speram sa nu ne arunci intr-un colt.Apelam la oameni inteligenti si cunoscuti in blogosfera. Dupa ce vei citi acest comunicat, daca ai disponibilitatea sa te inscrii ar fi ok si cred ca ti-ar placea sa fii si un promotor al blogosferei bucurestene. Poate ne contactezi pe mail ( valecano@yahoo.com )sa discutam. Poti chiar sa ai propriul eveniment despre ceva anume …depinde doar de tine. Pana acum au raspuns pozitiv Serban Huidu si Sever Voinescu...urmeaza raspunsurile de la Cabral si restul VIP-urilor din blogosfera.
Acesta este comunicatul:
"Mesaj important pentru bloggerii din Capitală!
Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimiteti mai departe mesajul sa circule in blogosfera. Multumim"

Nu este o competitie unde premiile se dau dinainte, vor fi doar oameni destepti acolo...si reactiile pozitive deja au inceput sa apara: http://www.theflyonawall.com/2009/03/ziua-bloggerilor-bucuresteni-30-mai.html

Trimiteți un comentariu